Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Το να παραπονιέσαι για κάτι είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι έχεις αντικαταστήσει την αλήθεια με ψευδαισθήσεις.
Βάζοντας τον εαυτό σου σε μια θέση θύματος για ότι σου συμβαίνει το μόνο που καταφέρνεις είναι να τον καταδικάζεις και να του στερείς την απολυτη συνειδηση της ελεύθερης επιλογής σου να επιλέξεις τα συναισθήματα ,τις σκέψεις ,και τις αντιδράσεις σου στις καταστάσεις γύρω σου .
Τι στ'αληθεια σε κάνει να πιστεύεις πως κάποιος έξω απο εσένα θα μπορούσε να προκαθορίσει το μέλλον και την ιδιότητα σου στη ζωή να ανοίξεις τα δώρα του αληθινού εαυτού σου που ο ίδιος ο Ανώτερος εαυτός σου σου έχει προσφέρει ήδη ;
Σε κάνει ταπεινό να βολευεσαι με ότι θεωρείς πως σου ανήκει; Σε κάνει πιο αξιοπρεπές να ζεις με ψίχουλα αγάπης και αγαθών έχοντας αρνηθεί το μεγαλείο της Φύσης που σου προσφέρει τα πάντα;
Μόνο αλλαζονεια μπορεί να θεωρηθεί να νομίζεις πως το να έχεις λίγα σε κάνει αξιέπαινο και έχοντας τα πάντα σε κάνει αδυσώπητο και αχωρταγο .
Αλαζονεια είναι επίσης να πιστεύουμε Πως κάνοντας ότι κάνει την καρδιά μας να πετά είναι μόνο ένα άπιαστο όνειρο και πως μόνο έχουμε γεννηθεί για να τα "βολευουμε" να ικανοποιούμαστε με μικρές χαρές και να πεθαίνουμε.
Αλλαζονεια είναι όταν πιστεύεις πως έχεις μια μικρή δύναμη και πως μόνο αυτή σου ανήκει και με αυτή μπορείς να καταφέρεις τα πάντα ,αλλά ποτέ δεν καταφέρνεις και πολλά
,ακόμη και όταν φαίνεται όλο το υλικό βασίλειο αυτού του κόσμου να προσφέρεται στα πόδια σου ..
γιατί η "ευ-τυχια" που ο μικρός εαυτός σου έχει δημιουργησει διαρκεί τόσο λίγο όσο το ανοιγοκλειμα των βλεφάρων σου.
Και τι άλλο είναι εκτός από αλλαζονεια το να πιστεύεις πως η πραγματική ευτυχία βρίσκεται εκεί που βιώνεται μόνο για λίγα λεπτά και πεθαίνει; Τι άλλο είναι εκτός από το να πιστεύεις πως έχεις"πιάσει"το νόημα της ζωής και τώρα "πιάνεις "με κόπο και ιδρώτα κάθε τι για να το κατέχεις σφιχτά προσφέροντας σου μόνο λίγα χαμόγελα υπερηφάνειας που γρήγορα σβήνουν όταν η αυλαία της σκηνής πέφτει;
Όταν κανένας δεν είναι εκεί να παρακολουθήσει το μικρό θέατρο σου;
Πέταξε τη μάσκα σου που έχει κολλήσει και έχει γίνει ένα με το δέρμα σου , ούτε να αναπνεύσεις δεν μπορείς πίσω από το ψεύτικο μεγάλο χαμόγελο της .
Η αυλαία πέφτει για πάντα εκεί που η αληθινή ζωη ξεκινα. Όταν οι προβολείς της σκηνής του μικρού θεάτρου σου αντί να χτυπάνε στη καλοφτιαγμένη αμφίεση σου φωτίσουν το κέντρο της ψυχής σου και με τα μεγαλύτερα φώτα της μπορεσεις να κοιτάξεις εκεί μεσα για όλα αυτά που πάντα ήθελες να βρεις .
Εκεί η αληθινή ζωή ξεκινα ,εκεί τα παράπονα σταματούν γιατί δεν υπάρχει τίποτα να τα θρέψει . Κάθε κατάκριση και ενοχή πέφτει στο κενό αφού βλέπεις ότι δεν υπάρχει κανείς να κατηγορήσεις, ούτε καν το μικρό όνομα που έφτιαξες για τον εαυτό σου .
Εκεί η Ειρήνη βασιλεύει ,γιατί ο φόβος εξασθενεί. Ζωή είναι ότι δίνει αναπνοή κάθε στιγμή ,με ευγνωμοσύνη και μεγαλοπρέπεια και όχι απλά ένα ακόμη λεπτό επιβίωσης .
🌀Χάρισε στον εαυτό σου το μεγαλύτερο δώρο της αυτοανακάλυψης και δημιούργησε όλα όσα θα ήθελες να βιώσεις , μόνο η μικρή προθυμία σου αρκεί για να ανοίξεις την πόρτα του δικού σου Παραδείσου και των ξεχασμένων θησαυρών που πάντα σου ανήκαν .
Για τις δικές σας προσωπικές συνεδρίες , στείλτε το μήνυμά μας στη σελίδα του
@living the miracle life coaching ,
το μήνυμα σας στο προσωπικό μου προφίλ Sevi Moukrioti ,
Η το e mail σας στο sevi_moukrioti@yahoo.gr🌀

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου